Volle pyrex schaal (30x20cm) (ruim 4 personen)
Ingredienten:
Aardappel
Gehakt: 800g
Zuurkool 500g
Appelsap 200ml
Banaan (3 stuks)
Ui (2 stuks)
Kerrie (marsala 1el)
Paneermeel (2 fijn gemaakte beschuitjes)
Melk
Boter
Bereiding:
Verwarm oven voor op 200 grC.
Kook aardappels en maak puree.
Bak gehakt rul met wat peper en zout.
Snij de ui op ringen (of halve).
Fruit/bak de ui een paar minuutjes en voeg kerrie toe.
Kook de zuurkool 20min in de appelsap (en giet af).
Begin met het gehakt als onderste laag in de ovenschaal.
Dan de zuurkool en ui. Daarna plakjes banaan. Vul de schaal verder met de aardappelpuree. Dek af met het paneermeel. 25 min in de oven tot lichtbruine korst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten