Voor 4 personen Ingrediƫnten: 400 g bloem 3 eieren 100 g fijne kristalsuiker 60 g gesmolten boter 0,5 l. volle melk 4 tl. bakpoeder (Dr. Oetker Backing zakje 16g) mespunt zout |
Bereiding: Meng de bloem, eieren, suiker, zout en de boter door elkaar in een beslagkom. Voeg de melk bij tot een klonterloze massa. Giet de dikke deegmassa in een knijpfles. Verwarm boter in een pan, wanneer de boter schuimig gesmolten is neem je het vermogen van het fornuis met minstens 50% terug. Doe beslag in kleine porties in de pan en laat iedere kant 2 minuten bakken. Presentatie: Serveer een stapeltje van 4 flapjacks per persoon. Met stroop, suiker of een bolletje vanille-ijs. Eet smakelijk! |
woensdag 6 februari 2013
Flapjacks
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten